مشاوره حقوقی رایگان - عدم تصمیم گیری دادیار

با سلام .شکایت من به جرم خیانت در امانت و تصرف عدوانی پس از تحقیقات کلانتری به دادیاری ارجاع شده ،دادیاری احضار کرد مراجعه کردم ،جلسه فوق العاده گذاشت متهم حاضر نشد ،ابلاغیه به ایشان دادند حاضر نشده ،اللن 35 روز می‌گذرد دادیار نه حکم جلب داده نه قرار نهایی صادر کرده ،تکلیف پرونده من چه میشود ؟! نهایت چند روز پیش از طریق دفتر فضایی لایحه درخواست جلب سیار متهم را دادم .تازه معلوم نیست ترتیب اثر بدهند یا نه ؟ من چکار کنم ؟ راه دور هستم خودم اراک ماهم لنگرود و محل وقوع جرم هم لنگرود هست نمیتونم هر روز برم و بیام

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام ودرود بر شما کاربر گرامی. در این رابطه در درجه اول با پیگیر کار باشید تا روند پرونده شما سریعتر باشد اما در خصوص اینکه فرمودید 35 روز هست اتفاقی نیافتاده با مراحعه به سایت عدل ایران در قسمت اطلاع رسانی پرونده اشخاص حقیقی نسبت به روند می توانید اطلاع مورد نیاز را بدست آورید.