مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو بدون کارت خودرو

من 2سال پیش خودرو خریدم و کارت خودرو ایام نوروز به در خانه میاد ماهم نبودیم کارت برگشت خورد الان 2 سال گذشته میتونم بدون کارت خودرو ماشین و تعویض پلاک کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله تعویض پلاک کارت مجدد صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از مدارک مورد نیاز جهت تعویض پلاک کارت خودرو می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ بایستی مدارک شما از جمله کارت خودرو را در اختیار داشته باشید. شما می‌توانید به اداره پست محل سکونت خود برای دریافت کارت خودرو خود اقدام کنید. همچنین می‌توانید نسبت به المثنی آن نیز اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا درخواست صدور کارت المثنی دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به اداره پست مراجعه نمایید در صورت نبود آن اعلام مفقودی نموده سپس اقدام نمایید