مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام من با یک فرد شکایت حقوقی دارم 12 میلیون مطالبه دارم
دفاعیات طرف برای قاضی غیر موثر بوده قبل حکم چند باز زنگ زده بود برای این که قسطی کنه یا کلا نگیرم چون میگه من برنداشتم و پول امده از اینور برداشت شده و ندارم و این حرفا
بعد حکم بازم زنگ زد وگفت من پول تورو برنداشتم واین چیزا بعد شروع کرد به توهین های بد و خانواده گی
میخام بدونم من به چه نحوی میتونم شکایت کنم و به جایی میرسم یا ن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت توهین.
اما باید مدرک یا شاهد داشته باشی

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت داشتن شهود تخت عنوان توهین شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما دلیل داشته باشید میتوانید شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد توهین‌های انجام شده از سوی محکوم‌علیه پرونده حقوقی میتوان گفت که اگر در حین مکالمه تلفنی، شاهدانی نظاره‌گر این فحاشی بوده‌اند شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی به استناد شهادت شهود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

توهین تلفنی اثبات ان سخت است مگر صدای وی را ضبط کرده باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به جرم مزاحمت تلفنی و توهین امکان ثبت شکوائیه وجود دارد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بابت توهین می تونید از ایشون شکایت کنید.به جایی رسیدن پرونده بستگی به دلایل ابرازی داره.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورت داشتن پیامک و یا صدا و یا شاهدجهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت مواردی که بیان کرده‌اید برای توهین‌ها شکایت کیفری ثبت نمایید