مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام میتوان در دادخواست مطالبه وجه بصورت کیفری دادخواست تقدیم کرد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شکایت کیفری اگر ضرر و زیانی متوجه شما شده باشد در همان دادگاه کیفری می توانید مطالبه ضرر و زیان کنید یا برخی شکایتهای کیفری مثل کلاهبرداری و سرقت و انتقال مال غیر رد مال هم‌میشود اما دادخواست مطالبه وجه حقوقی است و در دادگاه حقوقی مطرح‌میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر
دعوای حقوقی باید مطرح کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شکایت کیفری صدور چک بلامحل است و همزمان در دادگاه کیفری میتوان دادخواست مطالبه وجه داد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام خیر مطالبه وجه کیفری ندارم ،جز چک بلامحل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مگر اینکه وجه از طریق مجرماته بدست آمده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم یا در جرائمی مانند چک بلامحل
اصولا مطالبه وجه حقوقی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ولی با شرایطی خاص امکان
شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع و
کلاهبرداری و رد عین مال وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر برای جبران خسارت در پرونده کیفری میتوانید باید دادخواست ضرر و زیان دهید و در متن شکواییه‌ به ان اشاره کنید تا رسیدگی شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

خیر، دادخواست مطالبه وجه جنبه حقوقی دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یعنی چی ؟ کیفری شکایت است و مرجع کیفری رسیدگی میکند