مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بدهی شرکت در صورت تغییر سهامداران شرکت

سلام
من قصد دارم یک شرکت با مسئولیت محدود خریداری کنم، میدونم که بدهی‌های معوقه از قبیل بدهی مالیاتی و بیمه‌ای و بانکی و... با شرکت منتقل میشه به سهامدارهای جدید.
سوالم اینه اگر در قرارداد بندی درج بشود که مسئولیت بدهی‌های معوق مربوط به قبل از تاریخ انتقال سهام شرکت به سهامدار جدید بر عهده سهامدار قبلی است، این بند از لحاظ قانونی معتبر هست و سازمان امور مالیاتی این رو میپذیره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره مالیات و اشخاص که از شرکت طلبکار هستند علیه شرکت طرح دعوی خواهند کرد و شرکت باید پاسخگو باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما میتوانید بعد از پرداخت از فروشنده با حکم دادگاه بگیرید.
بهتره مفاصا حساب بگیرید بعد قرارداد منعقد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون چنین شرطی و شرط عدم مسئولیت فقط بین طرفین قابل استناد است و در مقابل اشخاص ثالث قابل استناد
نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید کلیه بدهی هارا استعلام و قبل از انتقال شرکت،اعضاقبلی رامکلف به تسویه حساب نمایید.وهمچنین ودرصورت موافقت ایشان وثیقه جهت بدهی های احتمالی آینده دریافت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این شرط بین طرفین قرارداد موثر و تاثیرگذار است و نسبت به اشخاص ثالث قابل استناد نمی‌باشد. به عبارت دیگر سازمان امور مالیاتی، شرکت را به عنوان بدهکار می‌شناسد اما شما بعد از پرداخت بدهی‌های معوق می‌توانید نسبت به مطالبه وجه علیه سهامداران قدیمی اقدام کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به تنطیم قرارداد جامع و کامل، ملتفت باشید دعاوی شرکت و سایر ... نیز به شما منتقل می شود که باید در قرارداد گنجانده شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شرطی که شما درج نمایید برای اشخاص ثالث الزام آور نمی‌باشد بین خود الزام آور است و می‌توانید به آن استناد کنید