مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین قولنامه ای همسر

سلام و احترام
شوهر بنده دوتا اپارتمان داره و یدونه زمین داره
یکی از این اپارتمان ها مستثنیات دین هست که میدونم نمیشه توقیف کرد
یدونه از اپارتمان هاهم چون سند رسمی داره از اداره ثبت میشه توقیف کرد و در این شکی نیست
سوالم در مورد زمین هست
این زمین قولنامه ای هست
اگر بخوام این زمین رو توقیف کنم
باید ابتدا تامین خواسته رو مطرح کنم برا دادگاه خانواده و قولنامه رو به عنوان دلیل کپی مصدقش رو ضمیمه کنم به پرونده ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه ملک بدون سند را توقیف نمی کند یعنی نمی تواند توقیف کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر تصرفات ایشان را با قبوض آب و برق و دهیاری و ،،… اثبات کنید میتوانید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ملک قولنامه‌ای در صورتی قابل توقیف می‌باشد که بتوانید تصرفات ایشان در ملک را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
و در مورد اموال دارای اسناد ‌مالکیت
عادی ، باید مالکیت زوج اثبات گردد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید همزمان با طرح دعوی اصلی،تامین خواسته را نیز به پیوست مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازمه توقیف زمین قولنامه‌ای، اثبات مالکیت شوهر است. دادگاه خانواده فقط می‌تواند نسبت به اسناد مالکیت رسمی وارد عمل شود و آنها را توقیف کند و در مورد اسناد مالکیت عادی بایستی مالکیت شوهر به اثبات برسد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید سند داشته باشد تا در دادگاه توقیف شود

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با ارائه قولنامه به اجرای احکام میتوانید اقدام به توقیف ملک هم بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست مالکیت زوج در اینجا اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری دادخواست تخصصی تنظیم گردد حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری.