مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی کارفرما به کارگر

سلام حساب کتاب داشتم برای کارگاه کفاشی به صاحبکارم گفتم حساب فصل قبلم رو بده و گفته گردنم کلفته نمیدم و من هم گفتم چرا نمیدی صاحب کار فحش خواهر و مادر داده کتک زده من از کارگاه رفتم آیا باید به پلیس زنگ میزدم یا فرداش میرفتم شکایت میکردم باید چی کار کنم تا بتوانم هم طرف ببرم کلانتری هم پولم بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به خاطر توهین و فحاشی و ضرب و شتم به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید و سپس بعد از پیامک از طریق کلانتری محل شکایت خود را پیگیری کنید.

در خصوص حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از بابت عدم پرداخت حقوق شما باید در مراجع اداره کار شکایت نمایید

از بابت توهین شما باید در دفاتر خدمات قضایی شکوائیه توهین و قذف و ضرب و جرح را مطرح نمایید و شما باید با ارائه دلیل دعوا را اثبات
نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت فحاشی به دادسرا
بابت حق و حقوق به اداره کار شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با شهادت شهود شکایت توهین قابل اثبات است ولی برای مطالبات دستمزد به اداره کار مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است
اگر شاهدی داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید ادعایتان را اثبات کنید اگر شاعد دارید اقدام کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتربود پلیس صورتجلسه میکرد. بهرحال عدم صورتجلسه موردی نداشته ودرصورت اثبات ادعا وداشتن مدارک وشواهد کافی، میتوانید طرح شکایت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براحساب وکتاب که باید در اداره کار طرح دعوا کنی امابراتوهین در دادسرا وکلانتری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ادله‌ای مبنی بر اثبات توهین و فحاشی مانند شهادت شهود و اسناد دارید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید شکایت کنید بعد به هبات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود مراجعه ودر خصوص حقوق خود هم شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی از ایشان شکایت نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در خصوص فحاشی و ضرب و شتم شکایت کرده ودر خصوص دستمزد دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بهتر بود که شما در همان جا با پلیس تماس می‌گرفتید و موارد صورتجلسه می‌شد اما اکنون نیز دیر نشده اگر مدرکی دارید که بتوانید به آن استناد کنید می‌توانید حال نیز شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید با معرفی شهود شکایت خود را ثبت و پیگیری بفرمایید