مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام . من قبولی ماده 28 هستم. شهر تهران قبول شدم .هنوز مشغول نشدم و یک بچه 4 ماهه و یک 9 ساله دارم.
شرایط رفتن سرکار در شهر قبولی رو ندارم .‌
با توجه به فرزند شیرخوارم به من مرخصی زایمان تعلق میگیرد ؟ یا مرخصی یکساله بدون حقوق یا انتقالی به شهر خودم در سال اول استخدام .
قبلا سابقه بیمه نداشتم . تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه جز متعهدین خدمت ماده 28 هستید فعلاً شما کار خود را شروع ننمودید تا از مرخصی بدون حقوق بهره مند شوید باید در محل خدمت فعالیت و سپس درخواست نمایید و در صورت موافقت امکان استفاده از مرخصی بدون حقوق وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری است از ارگان مربوطه سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.