مشاوره حقوقی رایگان - سرقت بار خودرو

سلام بنده در مسیر تهران به تبریز متوجه سرقت بارم شدم و مراتب را به پلیس اطلاع دادم محدود 350میلیون بار من دزدیده شد پلیس آمد و اظهارات مراقبت کرد و مدارک من را گرفت و رفت تا کارشناس بیمه بیاد کارشناس بیمه آمد وبراورد خسارت کرد و گفت سیصدوپنجاه میلیون سفته به شرکت بده تا مدارک را به تو بدهند من هم سفته را دادم و مدارک را گرفتم وامدم شهر خودم مشهد شکایت کردم که بارمن به سرقت رفته حالا بیمه این را قبول نمیکند چون میگوید فردا. بیمه ای که باربری با بیمه بسته است بیمه کلی بوده نه جزیی آن هم تاسقف سیصد میلیون یعنی کل بار را ببرند سیصد میلیون حالا مثال کل بار یک میلیارد ارزش دارد همه را دزد ببرد بیمه سیصد میلیون آن رامی دهد حالا من چه کنم باربری وصاحب بار هم فشار را روی من دارن که تو بده من هم از همه دار وندار دنیا یک خاور دارم که دارم با آن روزی خانواده خود را فراهم میکنم اگر بفروشم از کجا کسب درآمد کنم شمارابه خدا یه قانون یا تبصره ای که در این جا به نفع راننده باشد جلوی پایم بگذارید من هرجا رفتم میگن نمیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بیمه تا سقف تعهد ذکر شده در بیمه نامه مسئولیت خواهد داشت
شما شکوائیه سرقت را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بار را بیمه می کردی الان هم باید دنبال سارق بگردی و بعد دادخواست اعسار بدهی تا قسطیش کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه تا سقف تعهدات خود که در قرارداد اولیه فیمابین بیمه و شما منعقد شده است و شما آن را قبول کرده‌اید تعهد به پرداخت دارد. توصیه می‌شود شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما پذیرفتید که بیمه تا آن سقف جبران خسارت کند
سکایت سرقت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که بیمه موظف است تا سقفی را که تعهد کرده است بپردازد �میتوانید تحت عنوان سرقت شکایت کیفری مطرح نمایید