مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر

با سلام من یک باب واحد مسکونی را طی معامله به نام همسرم خریدم و مبایعه نامه به نام ایشان است من به عنوان شاهد امضا کردم ولی چک ها رو بنده پرداخت کردم آیا می‌توانم ملک را از همسرم پس بگیرم ؟ یا اینکه با شکایت فقط ثمن معامله به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و ثمن معامله را مطالبه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان طرح دادخواست برای مطالبه ثمن وجود دارد همچنین اگر بتوانید هبه بودن ملک را اثبات کنید امکان رجوع از هبه وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر می‌خواهید ادعای هبه نمایید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید معمولاً قضات قبول نمی‌کنند. به دلیل آنکه هبه نامه ندارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با اثبات وقوع عقد هبه و با شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا امکان مطالبه ثمن وجوددارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌الحال می‌توانید براساس ظاهر عقد منعقد شده از همسر خود، ثمن معامله را مطالبه کنید مگر اینکه درصدد اثبات وقوع عقد هبه برآئید که در این صورت می‌توانید از هبه خود رجوع کنید و واحد مسکونی را در تملک خود درآورید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید هبه بودن ملک را اثبات کنید امکان رجوع از هبه وجود دارد.در غیر اینصورت مطالبه ثمن امکانپذیر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص رویه مختلف است شما می‌توانید اگر مدرکی دال بر هبه دارید از آن رجوع کنید و الا می‌توانید قیمت زمان معامله را دریافت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید