مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام وقت بخیر همسر من حدود 2سال پیش بچه 2ماهه را بدون اطلاع من که بهش شک کرده بودم خانه را ترک کرد به خانه پدرش رفته بود بچه را سقط کرده و بعد 2سال من این موضوع مطلع شدم میخوام شکایت کنم هم از خودش هم خانوادش آیا پزشکی قانونی تشخیص میده؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک پزشکی دارید می توانید شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان شکایت و پیگیری وجود دارد.
در مورد مادر نهایتا ممکن است به پرداخت دیه محکوم شود و در مورد اطرافیان اگر در این موضوع زن را کمک کرده باشند مجازات دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مدارک پزشکی دارید می‌توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله توسط پزشکی قانونی سقط جنین مشخص خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با گذشت این مدت اگر ادله ای نباشد دشوار است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام قابلیت شکایت و پیگیری دارد و پزشکی قانونی می تواند تشخیص بدهد بایستی مدارک و ادله کافی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله سقط جنین از سوی پزشکی قانونی قابل تشخیص است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید باز اثبات آن را بررسی کنیم و سپس اقدام کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک پزشکی دارید می‌توانید اقدام کنیددر مورد مادر نهایتا ممکن است به پرداخت دیه محکوم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالاً پزشکی قانونی بتواند آن را تشخیص دهد اگر بتوانید ثابت نمایید می‌بایست دیه بپردازند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به نحوه سقط دارد می توان گفت تحت شرایطی بله قابل تشخیص است