مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و تهیت فراوان

با سلام وتهیت فراوان
عارضم بنده محکوم علیه محکوم به پرداخت مهریه هستم که همسر بنده تقاضای توقیف سهم الارث بنده که منزل پدری بنده میباشد را نموده که بنده لايحه ای نوشتم و به قاضی اجرای احکام ارائه نمودم که در ذیل لایحه اشاره به این که بنده فاقد مسکن و سر پناه می باشم و این مسکن که بعنوان سهم الارث بنده و دیگر وراث می باشد.
و بنده و مادرم در این منزل ساکن هستيم.
اما قاضی اجرای احکام دستور به توقیف و فروش و مزایده داده تقاضا دارم بفرمایید چه باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سهم الارث زوج از ماترک پدری جز مستثنیات دین محسوب نخواهد شد و قابل توقیف است
سایر شرکا میتوانند با زوجه توافق نمایند و مانع مزایده گذاشتن ملک شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اعتراض خود را پیگیری کنید.
دادگاه معمولاً در اینگونه موارد ادعای مستثنیات دین را نمی پذیرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ماترک زوج از سهم الاثش جز مستثیات دین محسوب نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دارایی زوج از طریق سهم‌الارث جزء مستثنیات دین محسوب نخواهد شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متاسفانه راهی ندارید. وملک به مزایده خواهد رفت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سایر وراث اعتراض برنند شماهم اثبات کنید مستثنیات دین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به این دارد که آیا ادعای مستثنیات دین بودن مال را می‌پذیرند یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دارایی زوج از طریق سهم‌الارث جزء مستثنیات دین محسوب نخواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که ارث شامل مستثنیات دین نمی‌شود و قابل توقیف است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام سهم الارث جزو مستشنیات نیست ، منتها میتوانید موضوع را به نحوی از توقیف خارج نمایید