مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهم الارث بابت مهریه زوجه

سلام. همسرم (زوجه) 200 عدد سکه مهرشه. دقیقا بعد فوت پدرم بلافاصله مهرشو گذاشته اجرا و ملکی که مادرم زندگی می‌کنه و ملک دیگه ای که یکدانگش به نام پدرمه و هنوز انحصار وراثت نشده از طریق ثبت اسناد مسدود کرده و این ملک ها بین 4 نفر وارث داره. آیا با نارضایتی بقیه وارثین حق فروش و مزایده ملک امکان پذیره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله توافق حاصل نشود النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

مزایده امکان پذیر است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رضایت داشته باشند زیرا وراث در ان مشترکا منافع و مالکیت دارند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سهم شما را مزایده قرار میدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا ملک توسط کارشناس قیمت گذاری میشود و سپس مزایده انحام خواهد شد