مشاوره حقوقی رایگان - شخصی

سوالات در مورد این افرادی که اینچنین سوالاتی (معاینات بدنی و م ...ق...ع...د...ی استخدامی) در خصوص ثبت نام در نیروی انتظامی می‌پرسند یقینا قصدشون تخریب این پرسنل خدوم و زحمت کش است
با فرض اینکه شمایی که سوال مطرح میکنی و نه قرض داری و نه مرض
باید بگم توی این قشر بچه .... نیست ولی هستند ارگان‌هایی که شما رو ارجاع بدن و ....
خواهشن زود تر به فکر استخدام تون باشید اگه استایل مناسبی داشته باشید حتما پول خوبی هم میدن
ضمنا از اساتید ارجمند هم خواهش میکنم شما که میدونید قصد این افراد چیه و چی میخوان بگن چرا به سوالاتی که حقوقی نیست پاسخ میدهید؟
اینها یه مشت ارازل هستند که فکر میکنن همه مثل خودشون ... هستند
و از این راه امرار معاش میکنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دوست عزیز
ما بعنوان وکیل نمیتوانیم تفتیش عقاید کنیم
ما در راستای کمک به هم نوع خویش، بدون چشم داشت پاسخ حقوقی را مطابق قانون و مقررات کشور بیان می‌کنیم و شخصیت و نیت طرف برایمان حایز اهمیت نیست.
ملاک برای ما قانون است و وکیل مستقل کانون وکلای دادگستری صرفا سرباز عدلیه است و بر این مبنا سوگند یاد میکند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درود بر شما و تمام کارکنان مردمی و سالم ناجا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی اعم از حقوقی و غیرحقوقی مطرح نگردیده است و صرفا از گزاره‌های خبری استفاده شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درود بر شما من هم معتقدم برخی از این سوالها نباید پاسخ داده شود و حتی نباید در سایت عمومی مطرح شود بعضا اقرار و اذعان به ارتکاب جرایم سنگین نیز هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وظیفه ما راهنمایی بر اساس مفاد قانونی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ما با نیت خیر و جهت کمک به همنوع پاسخ سوالات را میدهیم و چنانچه حقوقی نباشد متذکر میشویم

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود ما سوگند یاد کردیم وهرکس هر سوال حقوقی و قانونی کرد پاسخگو باشیم دوست عزیزبه نظر نمیرسد سوالات آنها تخریب باشد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، همچون همه جای عالم انسان شریف و مریض در کنار هم در حال زندگی هستند ، رسالت وکلا کمک به شهروندان در جهت آشنایی با حقوق و کمک به حل مسائل قضایی ایشان است، فارغ از اینکه این مسائل مسائل واقعی بوده یا با هر هدفی مطرح گردد.