مشاوره حقوقی رایگان - نقاشی داخلی ساختمان

با سلام ..من به عنوان مستاجر بعد از دو سال از ملکی بلند شدم هنگام تخلیه صاحبخانه به یکی از دیوارها که من یک آینه نصب کرده بودم اعتراض داشت که سوارخ های بزرگی زدی و دیوار خراب شده و حالا اون یک دیوار رو رنگ گرده و هزینشو از من میخواد بگیره ..آیا این هزینه با من هستش؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر واقعا شما مسبب این رنگ شدن هستید اری وگرنه خیر
مفاد قرارداد حایز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله هزینه با شما است به شرطی که علت این رنگ‌آمیزی و تخریب شما باشید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که میزان تخریب غیر متعارف باشد بله

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه تخریب از ناحیه شما باشد در حد جبران خسارت بله