مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

با سلام قرارداد مشارکت درساخت ملکی به متراژ 300 متر با شخصی از اقوام یکی از مالکین برای ساخت 10 واحد به نسبت 40 درصد وچهار واحد برای سازنده و60 در صد وشش واحد برای مالکین در بهمن ماه 99 منعقد نمودیم که 18 ماهه بسازد ولی 14 ماه از زمان تحویل گذشته و پیشرفت کار بر اساس اظهار نظر کارشناس رسمی 60 درصد میباشد در قرارداد جریمه تاخیر درج شده که پرداخت نکرده درتعهد مالکین است که در این مرحله 4دهم دانگ از 6 دانگ مشاعی نامبرده را با وکالت بلا عزل بنام او منتقل کنیم ویک دانگ را در زمان تحویل واحد ها با وکالت ویک دانگ را در زمان صدور اسناد رسمی ولی می‌خواهد در وکالت حق فروش باو بدهیم در صورتیکه در تعهدات سازنده درج شده فقط یک واحد پس از تحویل واحد ها می‌تواند بفروشد وبقیه را پس از صدور اسناد رسمی. آیا انتقال این مقدار سهم باو .باعث نقض کلی تعهد او نمی‌شود با توجه به عدم اجرای تعهداتش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد ها و اسناد و مدارک مربوطه حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام طرف مقابل را بخواهید و اگر از مهلت ایفای تعهد گذشته و به تعهد خود عمل نکرده است می توانید طبق قرارداد خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد مشارکت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ شما حداقل یک ساعت زمان لازم دارد و باید مدارک شما را ببینم تا پاسخ درست بدهم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد می توانید الزام طرف مقابل را بخواهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید الحاقیه به قرارداد قبلی اضافه کنید و قید کنید سایر مفاد قرارداد قبلی به قوت خود باقی است