مشاوره حقوقی رایگان - ایا قرار منع تعقیب سو پیشینه ایجاد میکند

برای من قرار منع تعقیب صادر شده ولی توی سامانه برامن ابلاغیه نیومده من از طریق شاهدم که براش رفته بود متوجه شدم واز روش کپی گرفتم.سولم این است ایا این اشکالی داره بعدم این سو پیشینه محسوب میشه.والان هربار که برای شخص متهم شده قرار دادگاه میاد برا منم میاد دادگاه اولی مراجعه کردم.توی سیستم دادگاه اسمم نبود اعتراضی ام از طرف شاکی نبود قاضی هم نامه داد حسابهایم رو باز شد.گفت اسمتون اشتباها رفته تو سیستم اصلی ابلاغیه میاد ولی تو این دادگاه شماره 104نیستید اشکال نداره.قاضی وشاکی اصلا بامن کاری نداشتن.ایا بعد از قرار وکیلم باید کاری بکنه؟میگن تا آخر پرونده براشماهم هی ابلاغیه میاد.ولی دادگاه با شما کاری نداره اهمیت ندید این منطقیه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. برای شما مشکلی پیش نمیآید. و سو پیشینه نیست.