مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب

سلام زمین بنده قولنامه ای بود و و درب اصلی ان کوچیک هست و و امکان رفت امد واسه دو خانواده وجود ندارد و من از طرف دیگر ملکم 15 متر عقب نشینی کردم و راه طبقات را از کوچه دیگر که 15 متر عقب نشینی کردم دادم ولی الان اهالی ان کوچه نمیزارن من درب رو باز کنم من ساختمان رو بخاطر رفت و امد از اون کوچه درست کردم الان چیکار کنم
ایا شهرداری مجوز ایجاد درب به کوچه دیگر را میدهد البته منم 15 متر زمین به شهرداری میدم و عقب نشینی کردم توروخدا جواب بدین بخاطر پسرم که نامزدا درست کردیم الان نمیزران همسایه ها

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما اقدام کنید در صورتیکه ادعایی داشته باشن شکایت میکنن و دادسرا پس از اخذ استعلامات لازم تصمیم خواهد گرفت