مشاوره حقوقی رایگان - باسلام. مالک یکی از واحد اپارتمان با خط خود مالک بند را موردمزاحمت تهدید و عمل کردن توسط همسرش

بند مدیر ساختمان هستم، این واحد شارژ وهزنیه ساختمان پرداخت نمیکند، وهمچنین در عید و تابستان اکیپهای بسیاری میایین به تعداد زیاد ودختر پسر وتخلقات گوناگون اخرین اکیپ که بعنوان مهمان وارد میشوند، که اخرین بار باز هم اکیپ دیگر با تعداد نزدیگ به بیست نفر بودن ساعت 2/45بامداد باسر صدا بلند و اشغال سه پارگینک دیگر که خالی یود وهر پارگینک سند دارد یک نفر شب کار هست و صبح یر میگردد من بعنوان مدیر چون تذکر قبلی بهمالک داده بودم موقع امدن مهمان اعلام کند،ایشان ب من نگقته و بند با سر صدا بیدار شدم دیدم بچها انها در اسانسور وهمچنین سه جوان پشت درب اسانور با صدا بلند خندیدن وحرف زدن بایشان گفتم شما چ کسی هستید گفتن مهمان فلانی گفتم خودشان هستند جواب منفی بود، برای بیرون بردن ماشین اضافی بعز پاسخ منفی بند بهواحد 110زنگ زدم وامدنتذکر وهمچنین ماشین اضافی ب بیرون و گفتن باید فردا مشخص شود شمامهمان فلانی هستید همراه با مدیر هماهنگ کنید بازصبحجواب منفی دادن گفتن جواب نمیده، باواحد 110تماس گرفته ریس کلانتری ومعاون امدن برای تحقیق وصورت جلسه به بند دادن برای شکایت بخاطر اینکه یرای احراز هویت هم به انهاهم جواب منفی دادن. بعد از دوساعت مالک با خط خود به من زنگ زد و گوشی را به همسر خود داد بند را تهدید و عمل کردن به تهدید خود از جان مال زندگی بند و خانوادهام که صدا او را ضبط کرده به او گفتم دارم ضبط میکنم گفتن مشکلی نداره شاهدین من هم بودن شکایت تنظیم. از مالک خط و همچنین استشهاد ده مالک بغنولن سلب اسایش و همچنین موارد دیگرد مانند کلید اندازی درب واحد دیگری در دوشب وسایر مواردی که این واحد انجا م داد نوشت وامضاکردنو حضور در دادگاه، امروز قضای فایل صوتی را که از خط مالک بود قبول نکرده و گفتن شکایت دیگری بنویسیم مزاحمت تلفنی وتهدید از خط مالک توسط شخص دیگر و ندادن شارژ شکایت حقوقی کنید لطفاً بند را راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.