مشاوره حقوقی رایگان - هزينه تعميرات كركره مغازه

باسلام واحترام
كركره مغازه را سال قبل تعويض كردم و نو شده تحويل مستاجر دادم با گذشت چند ماه كركره كه قفل كتابي به ان نصب بود رفته بالا و باعث خسارت شديد شده در حال حاضر مستاجر از پرداخت خسارت وارده امتناع ميكند لطفا راهنمايي فرماييد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر علت ورود خسارت مستاجر باشد می توانید خسارت را از مستاجر مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب تسبیب، مستأجر عامل خسارت به کرکره مغازه شده است و به همین علت، طبق قانون مستأجر مکلف به پرداخت خسارت می‌باشد. بر همین اساس ابتدا اظهارنامه با موضوع تعمیر کرکره و پرداخت خسارت را ارسال بفرمائید. اگر افاقه نکرد دادخواست به خواسته مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. کسی که خسارت وارد کرده مسول پرداخت است. از باب تقصیر.