مشاوره حقوقی رایگان - پایان قرارداد مستاجر و دیر تخلیه کردن

باسلام من3ماه قبل ازپایان قراردادم به مستاجراعلام کردم حتی یکروزم نبایدخونه رادیرترتخلیه کنه اگرم خاست زودتربره پولش امادست امامستاجرباجواب ندادن وبهانه اوردن40روزتخلیه نکرددرصورتیکه ازقبل بهش گفته بودم اگرقراردادتمام بشه کرایه خونه رابه قیمت قراردادامسال ازت کم میکنم چون خودمم جای دیگه مستاجرم وصاحبخونه ازخوذمنم کرایه جدیدگرفت چون بخاطراون اقاکه خونماتخلیه نکرد حالاکه میخایم حساب کتاب کنیم میگه من تا2ماه میتونم کرایه پارسال رابدم درصورتیکه قبل ازتمام شدن قراردادبهش گفتم اگه خالی نکنی کرایه جدیدازت کم میزارم چون ازمن هم میخان بگیرن خالی بکن که نه شماضرر کنی نه من حالامیگه کرایه پارسال بیشترنمیدم وگرنه شکایت کنم حق بامنه لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. خیر حق با شماست و میتوانید کرایه جدید دریافت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مدت زمان حیات قرارداد اجاره شما به پایان رسیده است و مستأجر بدون هیچ قراردادی در ملک بوده است بنابراین وی بایستی اجرت‌المثل ایام تصرف خود را بنا به نظریه کارشناس رسمی دادگستری بپردازد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. کرایه بانرخ جدید باید پرداخت کنند.