مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

ما یه شرکت دانش بنیان نوپا هستیم که برای فروش و بازاریابی محصول، با فردی صحبت کردیم بعنوان بازاریاب که میگه باهاتون همکاری میکنم و تیم فروش براتون تشکیل میدم ولی 5 درصد از سود فروش را مادام‌العمر میخوام

ایشون میگن که ممکنه بعد از جا انداختنِ محصول ما در بازار و تشکیل تیم فروش، خودشون دیگه مستقیما نباشن ولی با این حال، برای مادام‌العمر 5درصد از سود فروش و 50درصد از سود صادرات رو میخواد.

میخواستم ببینم از نظر حقوقی این خواسته منطقی هست؟و اگر ما بپذیریم چه چیزهایی رو باید در قرارداد لحاظ کنیم.؟

و اینکه کلا نوشتن همچین قراردادی به چه صورت باید باشه؟ قرارداد آماده خاصی داره؟بین خودمون بنویسیم یا دفترخانه بربم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سوال شما جنبه‌های حقوقی مختلف دارد که باید حضورا و همراه یک وکیل بررسی کرده و انعقاد قرارداد نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک قرارداد هوشمندانه از جنبه‌های مختلفی قابل بررسی است. توصیه می‌شود از گزینه مربوطه در سایت جهت تنظیم قرارداد بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقأ منطقی نیست
چنین قرارداد را امضا ننمایید و بعدا مشکل ایجاد خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قراداد بابستی بصورت تخصصی باتوجه به نیاز شما توسطوکیل تنظیم گردد.
منطقی بودن یا نبودن بستگی به موافقت شما دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

قرارداد را در معیت وکیل تنظیم کنید که بعدها دچار مشکل نشوید