مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام من حکم غیابی اتهام سرقت مستوجب تعزیز داشتم که در فرصت 20 روزه از طریق دفتر قضایی واخواهی خود را ثبت کردم اما همکنون بعد از گذشت 7 روزکاری هنوز چیزی برام تو ثنا نیومده، سوالم از شما بزرگواران این است حدودا چند روز طول میکشه دادگاه واخواهی بنده را بررسی کند یا ممکن قاضی واخواهی من قبول نکرده باشه و من باید تجدیدنظرخواهی کنم چطور باید مطلع بشم
متشکرم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. برای شما پیامک مبنی بر تعیین وقت رسیدگی خواهد امد.اگر حداقل 20 روز گذشت می توانید به شعبه مراجعه نمایید.مدت زمان اعلامی تقریبی است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر پیامک ابلاغ باشید. 7 روز زمان زیادی نیست