مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زنا

سلام وقت بخیر
همسر من با خانمی معامله ای انجام دادن بعد از یک مدت برای تسویه حساب به منزل ایشان رفتن که همسر این خانم که سه سال هم هست در خانه ای دیگر زندگی می‌کنند با مامور به داخل خانه می روند در گزارش کلانتری نوشته شده همسر با لبای کامل بوده و خانم هم لباس داشته و در پذیرایی بودن ولی ایشون در شکایتشون نوشتن آنها را در حین زنا دیدن و تهمت زدن نامه پزشکی قانونی هم اومده و مشخص شده رابطه ای نیست در روز دعوا گوشی همسر من و گوشی های همسر خودشون رو برداشتن و در اون مدت می تونستن توی واتساپ و تلگرام پیام های غیر اخلاقی رد و بدل کرده باشند و تاریخ گوشی هارو دستکاری کرده باشند
قاضی با این پیام داخل واتساپ و تلگرام حکمی میده با توجه به گزارش کلانتری و پزشک قانونی البته خود قاضی فقط گفتن همسر من بی احتیاطی کردن که داخل منزل و تنها قرار گذاشتن
این آقا حداقل از بیست نفر دیگه هم شکایت کردن سر همین عناوین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاریخ پیام ها از طریق پلیس فتا قابل بررسی است که در همان لحظه رد بدل شده یا نه.
به هر حال اگر ثابت شود پیام ها مربوط به آنها بوده با توجه به توضیحات ارائه شده به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهند شد و زنا با این شرایط قابل احراز نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حد زنا قابل اثبات نیست
مجازات شلاق و حبس خواهند داشت
و ممکن است تبعید شوند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. زنا قابل اثبات نیست.
درصورت دفاع درست و صحت اظهارات شما، احتمال برائت همسرتان بسیار بالاست.