مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک پدری

با سلام. پدرم ملک زراعی با امضا و اثر انگشت خود به من که پسرش هستم واگذار کرده‌ است بعد 7 سال اوقاف برای انتقال سند اجاره میگه وراث باید بیان این جا امضا کنند حالا وراث میگن ارث پدرمون هستش من 22 سال هست تو این زمین زراعت میکنم میخواستم ببینم با این دست خط چکار میتونم بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
علیه وراث دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات ‌مالکیت و الزام به تنظیم سند اجاره به طرفیت اوقاف و تمام ورثه اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا از طریق دادگاه محترم دادخواست بدهید که در دادگاه بررسی شود و اثبات شود که شما مالک هستیدو بعد از آن می‌توانید با استناد به این حکم اقدام خود را انجام دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام جهت ارائه مشاوره دقیق نیاز به ارائه اطلاعات دقیقتر هست علی ایحال میتوانید نسبت به دادخواست اثبات مالکیت اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید رویت کنیم و سپس به نظر قطعی برسیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با دست خطی که دارید می توانید علیه وراث طرح دعوی کنید و الزام آنها را از دادگاه بخواهید.
بعد از صدور حکم اگر وراث حاضر نشوند شما خودتان می توانید با نماینده دادگاه نسبت به انتقال سند در اوقاف اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اونها هم حق دارند مال شما تنها نیست پدرتان باید در زمان زنده بودنش با هماهنگی اوقاف به شما می فروخت پدر مستاجر اوقاف بوده

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

در صورتی که وقف ملک قبل از تاریخ مدرک شما باشد کاری نمیتوانید بکنید اما در صورتی که تاریخ مدرک شما قبل از تاریخ وقف باشه وقف باطل هست و میتوانید به حقوق خودتون نائل گردید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع این نقل و انتقال و الزام وراث به تنظیم سند را به ثبت برسانید زمانی که این دعوا به نتیجه رسید به طرفیت وراث و اداره اوقاف نسبت به تنظیم اجاره نامه اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت وراث بدهیذ

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اثبات عقد صلح و الزام به تنظیم سند اجاره بطرفیت کل وراث و اداره اوقاف

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دادخواست اثبات مالکیت منافع والزام به تنظیم قرارداد اجاره به طرفیت وراث واداره اوقاف دهید