مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده

سلام. یک فقره چک خام بنده شخصی جعل نموده و بابت اجاره بها {ضمانت} نزد موجر قرار داده بوده بنده اطلاع نداشتم تا هنگام تعطیل شدن نمایشگاه مورد اجاره مستاجر تسویه نکرد. موجر علیه بنده دادخواست داد و بنده در جلسه اول اشاره به جعل بودن چک نمودم. و بعد از این جریان توسط بانک مطلع شدم چندین چک دیگر هم از دسته چک من صادر نموده بوده و به دلیل مطابقت و واریز کردن وجه توسط خود شخص زودتر طلاع پیدا نکرده بودم. چون سه دست چک داشتم و از اون دوتا که داخل گاوصندوق نمایشگاه بود استفاده نمیکردم. و حال کارشناس از بنده تست خط گرفته فرم افتتاح حساب رو از بانک محال گرفته به اضافه چک مذکور. {فرم افتتاح حساب امضا خودم هست فقط}
ایا اگر محکوم شوم متشاکیان موجر و مستاجر میتوانند علیه بنده طرح شکایت کیفری کنند؟ {اعاده حیثیت}
و اگر بلعکس اونا محکوم شوند چی میشه مستاجر جعل موجر استفاده چون 6ماه به موجر بنده تذکر میدادم چک جعل هست
و معمولا حکم برای بنده سابقه اول چه در نظر میگیرند {یزد}
و اینکه ایا میتوانم علیه مستاجر مطالبه وجه بدهم. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر اعاده حیثیتی علیه شما جهت اقدام صورت نخواهد گرفت در صورت محکومیت به مجازات جعل محکوم خواهند شد و شما از پرداخت وجوه چک رهایی خواهید یافت