مشاوره حقوقی رایگان - اکانت

سلام من یه اکانت کالاف دارم که رمز این ها دست خودم بود اما به یک فرد اعتماد کردیم و این ها رو در اختیار آن قرار دادیم و اون فرد به جز اکتیویژن که مال خودم بود بر روی آن فیسبوک نصب کرده و اکانت خراب کرده هرچی هم می گویم جواب ما را نمی ده و باید چه کار کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق پلیس فتا شکایت خود را پیگیری می

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی می‌توانید از طریق دفتر قضایی شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید. در صورت عدم افاقه، شکایت خود را از طریق پلیس فتا پیگیری بفرمائید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این چیزهایی شما گفتید و سوال کردید ارتباطی به سوال حقوقی نداره دوست عزیز

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا شکایت خود را پیگیری کنید