مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به دختر زیر 18 سال

اگر ب دختر زیر 18سال باکره با رضایت هم پسر و هم دختره تجاوز صورت بگیره و خانواده دختره شکایت کنن حکم چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن مرد دارد
شلاق و گاها حبس و در موارد خاصی اعدام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
میزان مجازات بستگی به دفاعیات و مستندات شما و شرایط موجود در پرونده خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علاوه بر مجازات حبس یا شلاق(گاهاً اعدام) بایستی ارش‌البکاره دختر نیز پرداخت شود.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه با رضایت بوده تجاوز محسوب نمیشه.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مهر المثل بابت ازاله بکارت و ارتباط نامشروع و زنا حبس خواهد داشت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

درصورت اثبات به میزان یک دیه کامل پول باید به دختر پرداخت بشه

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر دختر رضایت داشته باشد تجاوز محسوب نمیگردد و عمل زنا می باشد

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود با توجه به کنوانسیون حقوق کودک ، افراد زیر 18 سال کودک محسوب ميشوند و لذا رضایت انها به برقراری رابطه جنسی ،معتبر نمی باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت دختر باشد و فریب نخورده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
و هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهند شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر رضایت بوده باشد دیگر تجاوز نیست

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

حکم صادر میشه و رضایت طرفین تاثیری در شکایت نداره . در بیشتر موارد با توجه به نبود ادله رابطه نامشروع و یا تفخیذ صادر میکنن . ولی دفاعیات و اظهارات شما خیلی موثر در پرونده هست .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با رضایت باشد تجاوز محسوب نمی‌شود
در هر صورت قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون با رضایت بوده مهرالمثل و ارش البکاره ای تعلق نمیگیرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

رابطه نامشروع زنا یا دون زنا که اگر زنا باشه 100 ضربه شلاق اگر دون زنا باشه یا شلاقه یا جزای نقدی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علاوه بر مجازات حبس یا شلاق بایستی ارش‌البکاره دختر نیز پرداخت شود.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . اگر با رضایت بوده باشددو طرف به شلاق محکوم میشوند.