مشاوره حقوقی رایگان - تخلف از دستور قاضی

برادرم در زمان رفتن به محل کار سکته می‌کند و در دم فوت می‌کند. دستور قاضی نمونه برداری از معده بوده ولی پزشکی قانونی نمونه برداری نکرده. اعلام شده که باید درخواست می‌دادیم مگر دستور قاضی کافی نبوده.؟ علت فوت هم سکته مغزی عنوان شده ولی چرا آیا خوردن غذا یا ماده خاصی باعث بوده یانه؟سوالاتی هست که برای ما پیش آمده بعداز گذشت 3 ماه چکار میشد کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دستور قاضی مکفی است و احتیاجی به درخواست نیست از سوی دیگر در صورت اعتراض از طریق نظام پزشکی موضوع را تحت پیگیری خود قرار دهید‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، ابتدا در سامانه سازمان نظام پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید تا پاسخ سازمان ارائه شود ، پس از مشخص شدن قصور شخص یا سازمان امکان پیگیری بر اساس نتیجه بدست آمده وجود خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید بنظر پزشکی قانپنی اعتراض میکردید و چون مهلت اعتراض گذشته کاری نمیتوانید انجام دهید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید به نظریه مذکور در مهلت مقرر اعتراض می کردید.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

باید بر علیه پزشکی قانونی اقامه دعوا در مراجع صالح

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . باید موضوع کامل مورد بررسی قرار گیرد .

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

اگر نمونه برداری از معده ی متوفی به دستور قاضی پرونده بوده است ولی پزشکی قانونی از این امر عدول کرده است ،اتهام متوجه پزشکی قانونی می باشد و استنکاف از دستور قاضی جرم تلقی می شود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله قصور کردند شکایت خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دستور قصایی داشتید اما اجرا نشده از طریق قاضی صادر کننده تقاضای پیگیری نسبت به استنکاف از دستور قضایی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اعتراض از طریق نظام پزشکی موضوع را تحت پیگیری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید