مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

باسلام
من حدود 2سال هست که با آقایی دوست شدم این آقا حدود 3سال قبل از رابطه ما با خانومش زندگی نمیکنه و خانومش کل وسایل رو جمع کرده و رفته و الان درگیر رای دادگاه های مختلفی هست که الان نزدیک 5 سال هست که خانومش رفته و دنبال تلکه و اذیت کردن ایشونه ...
اخیرا تو فضای مجازی با یه پیج فیک به من پیام میده و فحاشی و توهین میکنه که از زندگی ش برم بیرون و منو تهدید میکنه
شماره تلفن افراد خانواده من رو هم نمیدونم از کجا پیدا کرده و با یه سیم کارت بی هویت مزاحم خانوادمم هم میشه حتی اخیرا گویا ما رو هک کرده یا بپا گذاشته چون ما هرجا میریم تعقیب میکنه و از اون روزمون برامون عکس میگیره و تو فضای مجازی برای خودم و خانوادم میفرسته که بگه من همه جا دنبال شما ام...
میخوام بدونم با توجه به شرایط که فعلا ایشون همسر قانونیش هست ولی با هم 5ساله زندگی نمیکنن من میتونم به جرم مزاحمت و فحاشی و تعقیب و عکس گرفتن و دسترسی به اطلاعات کامل از محل زندگی تا کار گرفته تا تلفن تماس اعضای خانواده م از ایشون شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قانونا قابل شکایت و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتوانید ولی اگر محرم ان اقا بشوید ولو موقت بهتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا زمانی که شما رابطه نامشروع دارید مشکل دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که بله امکان شکایت برای شما وجود دارد می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا هنگامی که با آقای مورد اشاره در متن سوال، نامحرم باشید و هیج عقد نکاحی اعم از دائم و موقت منعقد نشده باشد به جرم رابطه نامشروع، ارتباط شما قابل پیگیری است ولی از آن سو، شما در قبال توهین و مزاحمت می‌توانید شکوائیه مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

این اعمال جرم هس وارتباطی به رابطه شما ندارد.بله میتوانید پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید ولی بهتراست رابطه تان قطع شود یا عقد موقت کنید که برایتان مشکل ساز نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت به عنوان ایجاد مزاحمت و توهین کنید