مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک

سلام.اینجانب مدتی است از یک ارگان دولتی باز نشست شده ام .در فضای مجازی خواندم در قبال حکم بازنشستگی ومدرک مهندسی برای امتیاز اوری شرکت مبلغی پرداخت میکنند .من از آنها سوال کردم گفتند حکم باز نشستگی ومدرک تحصیلیتان را برای ما بفرستید تا استعلام کنیم من هم با موبایل عکسش را فرستادم .بعد گفتند برو دفترخانه تعهد بده .اما من منصرف شدم .سوالم این است از مدارکی که برایشان فرستادم سوء استفاده میتوانند بکنند؟یا خیر چون بهشون گفتم منصرف شدم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام. احتمالا سو استفاده در این مورد بسیار اندک است و جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله متاسفانه امکان سواستفاده هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ارگان دولتی نیاز به مدارک یا سواستفاده ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا چنین کاری را انجام ندهید و مدرک تحصیلی خود را برای امتیاز آوری به شرکت تحویل ندهید