مشاوره حقوقی رایگان - بازماندگان

سلام وقتتون بخیر
میشه لطف کنید منو یه راهنمایی کنید
من شوهرم فوت شده و مستمری بگیرم
ولی چون بیمه کمی داشتن600هزار تومن
حقوق دارم میشه کاریش کرد که افزایش پیدا کنه بیمه تامین اجتماعی بوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما همان مقدار مستمری تعلق می‌گیرد که متوفی حق بیمه پرداخت کرده است اما شما اگر خودتان سابقه بیمه دارید توانید بیمه خود را ادامه بدهید و خود بازنشسته شوید اما در اینجا بازنشستگی قطع می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شما به همان مقداری که متوفی حق بیمه پرداخت کرده است شامل مستمری خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.
به اندازه ای که حق بیمه پرداخت کرده مستمری تعلق می گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس میزان حقوق خالص دریافتی همسر مرحومتان شما می‌توانید مستمری دریافت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

همزمان می‌توانید بیمه مستمری شوهر فوت شده و حقوق خود را دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
به شما همان مقدار مستمری تعلق می‌گیرد که متوفی حق بیمه پرداخت کرده است اما شما اگر خودتان سابقه بیمه دارید توانید بیمه خود را ادامه بدهید و خود بازنشسته شوید اما در اینجا بازنشستگی قطع می‌شود