مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شوهر

سلام دختر مجرد 37 هستم فاقد شغل.پدرم فوت شده یک سوم از حقوق پدرم بمن میرسه حدودا دومیلیون. یه آقای هشتاد ساله هست که حاضر شده بنده رو عقد کنه تا حقوقش بعد از خودش بمن برسه.این آقا همسر ندارن و دخترشم ازدواج کرده.خواستم ببینم حقوقشون کامل بهم میرسه یا نصفش؟و اگر ایشون فوت کنند چند سال باید از عقدمون گذشته باشه تا حقوق بهم تعلق بگیره؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان فوت شما همسرشان باشید به شما مستمری تعلق می‌گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعلق گرفتن مستمری به شما مقید به سنوات زندگی مشترک شما نیست .
در صورت فوت ایشان اگر وارثی که مشمول دریافت مستمری باشد به غیر از شما وجود نداشته باشد کل مستمری به شما تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
فرزند خواندگی ممکن نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام مستمری به زوجه تعلق خواهد گرفت مگر دختر ایشان مطلقه باشد که حدودا 1/3 به دختر مطلقه تعلق خواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در زمان فوت اگر در علقه زوجیت ایشان باشید تعلق خواهد گرفت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به محض فوت ایشان مستمری به شما تعلق میگیرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر در زمان فوت همسر ایشان باشید به شما حقوق متوفی تعلق میگرد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کل مستمری به شما تعلق می گیرد و به محض عقد اگر آقا فوت کند به شما تعلق میگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید ازدواج دایم باشد و حداقل یکسال از عقد ازدواج شما سپری شود و ایشان زنده باشند در صورت ورود به سال دوم به شما میرسد اگر فرزندانش متقاضی و یا واجد شرایط نباشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه حقوقش به شما میرسه به شرطی که عقد دایم باشد نه موقت البته اگر بعدا دخترش مطلقه شود و شاعل نباشد نصف حقوق را به او می دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از فوت ایشان حقوقشان به شما و دخترشان که اگر مجرد است تعلق میگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق قانون تامین اجتماعی این موارد کاملا مشخص شده است و بهتر است به اداره بیمه مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حقوق ایشان بطور کامل به شما میرسد و نیازی به گذشت زمان خاصی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید عقد دائم باشد تا پس از فوت مستمری مشمول گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در آن صورت شما صرفاً یک حقوق دریافت می نمایید و اگر دخترشان طلاق بگیرد باز به حقوق نصف میشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که دختر مجرد یا مطلقه نداشته باشد تمام حقوق به همسر دائمش خواهد رسید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر به عقد رسمی آن آقا درآیید مستمری پدرتان قطع می شود . بعد از فوت همسرتان حقوق وی متعلق به شما میشود با این مطلبی که شما فرمودید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها یک مستمری را که بیشتر باشد می توانید مطابق قانون دریافت نمایید