مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره سرمایه گذاری

میخواهم 500 میلیون به شرکت تجاری برای شراکت در امور شرکت که در زمینه صادرات به سوریه فعال است بپردازم ودرمقابل چک سود ماهانه دریافت کنم وبابت اصل سرمایه دو برابر مبلغ شراکت ؛
ضمانت ملکی بگیرم در دفتر خانه
ایا ممکنه مشکلاتی بعدا در دریافت اصل سرمایه پیش بیاید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. امکان بروز مشکل وجود دارد آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر احتمالی وجود دارد بهتر است تضمینات کافی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
شما ‌حتما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید و ضمانت اجرا تعیین نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. توصیه می‌شود برای این اقدام، تضمینات کافی را اخذ بنمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وثیقه ملکی بگیرید مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این کار ربا محسوب میشود و امکان مشکلات هست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام همه احتمالی متصور است منتها به جهت حفظ حقوقتان باید قرارداد درست و معتبر تنظیم گردد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

هر امکانی وجود دارد ولی با توجه به ضمانت ملکی اصل سرمایه شما تضمین میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید به صورت محضری در دفترخانه سند تنظیم کنید تا در صورت بروز مشکل قابل دفاع باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

علیربا محسوب می‌شود و ربا گیرنده و بره با دهنده هر دو مجرم هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
هر احتمالی وجود دارد بهتر است تضمینات کافی بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ضمانت ملکی برای پشتوانه عالی است. با تنظیم قراداد تخصصی مشکلی به وجودنمی آید.