مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

بنده بابت پرونده ایی محکوم به مبلغی شدم که پرداخت کنم ،حساب بانکیم و توقیف پلاک شدم ،اگر مبلغ را پرداخت کنم بعداز چندروز رفع مسدودیت میشوم ؟آیا خودکار رفع میشود یا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل خودکار رفع انسداد نخواهد شد و نیاز به پیگیری‌های شما دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید درخواست بدهید و پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مراجعه به اجرای احکام نامه رفع توقیف میزندد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

باید از طریق اجرای احکام شماره واریزی خزانه رو بگیرید بعد از واریز فیش به شعبه اجرا کنند ارائه نمایید بعد درخواست رفع مسدودی حسابها و رفع توقیف پلاک رو بدید مال پلاک سیستمی رفع میشه ولی حسابها باید نامه بگیری و به همه سرپرستی های بانک های مذکور قسمت حقوقی جهت رفع مسدودی ارائه نمایید

محمد عزیزی

جناب آقای محمد عزیزی :

باید به واحد اجرا دادگاه مراجعه و. نسبت به پرداخت اصل مبلغ و. نیم عشر دولتی اقدام و سپس حساب بانکی شما از طریق مکاتبه به صورت مکانیزه رفع توقیف خواهد شد

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

طبق روال سابق بایستی نامه بگیرید و موردی رفع توقیف کنید، اما روال جدید این است که قرار است رفع توقیف ها سیستمی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بعد، درخواست رفع مسدودی دهیدتا سیستمی انجام شودیک‌هفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرداخت کنید می توانید بعد از پرداخت بلافاصله نامه رفع توقیف بگیرید و حضورا از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید حضورا موضوع را از طریق اجرای احکام و بانک پیگیری نمایید و به طور خودکار رفع مسدودی انجام نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر مشکل رفع ‌شود
از مرجع دستور دهنده نامه اخذ نمایید و به بانک مربوطه مراجعه فرمایید.