مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع در قولنامه

با سلام
من پارسال یک واحد از ساختمان 9 واحدی را خریداری کردم . توی سند اشاره ای به پارکینگ مشاع نشده اما در قولنامه دستی نوشته شده پارکینگ به صورت مشاع میباشد . نقشه پارکینگ های سندی رو چک کردم 7 واحد بیشتر نبود و 2 واحد بدون سند میباشد.
حال با توجه به این موضوع و اینکه فروشنده 6 واحد بنامش هست و مشاعات در اختیار کاملش نیست چرا پارکینگ را در قولنامه به صورت مشاع نوشته من باید چکار کنم ؟؟؟ ایا اگر شکایت کنم مبلغی را بعنوان جریمه از وی دریافت میکنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به شکایت اقدام بفرمائید‌.