مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع در سند قولنامه ای

سلام
بنده یه واحد از ساختمان 5 واحدی در سال 96 قولنامه ای خریدم که قولنامه اولیه (قولنامه مادر) در آن قید کرده که
پارکینگ به صورت مشاع برای 3 واحد می باشد همسایه واحد 4 که در سال 97 خریداری کرده اند مدعی هستن که پارکینگ آنها اختصاصی است

میخاستم بدونم ازچه مراجعی باید اقدام کنم و حق با کدام طرف است ؟

ساختمان ما 5 واحد دارد و در قولنامه ذکر شده است که 3واحد حق استفاده از پارکینگ را دارند

تمام4 واحد این قولنامه را قبول دارند الا طبقه 4

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید سابقه آموزش و قراردادی دارید سابقه دارد یا سایر مواردی که نشان دهد در گذشته به چه صورت بوده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ملاک‌قولنامه است تامین دلیل بدهید و دادخواست ممانعت تز حق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوی کنید