مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با عرض سلام و خسته نباشید
مادر من از همسر قبلی خود طلاق گرفته وازاون چهارتا فرزند داره حالا من هم از شوهر دوم مادرم به دنیا اومدم و مادرم میخواد خونشو به صورت صلح عمری به من ببخشه میخواستم بدونم آیا اون چهارتا فرزندی که ازشوهر قبلی خودش داره اونا میتونن بعد از فوت مادرم ادعای وراثت کنن؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
جهت تنظیم صلحنامه به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.
بهتر است به آنها چیزی نگویید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد. مگر تحت شرایطی خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ولی شما باید قرارداد صلح عمری به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است این صلح در دفتر اسناد رسمی انجام شود خیر ملک به شما منتقل می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
بهتر است این صلح در دفتر اسناد رسمی انجام شود خیر ملک به شما منتقل می‌شود