مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

باسلام وخسته نباشید.بنده راننده کامیون هستم تمام مدارکم هم تکمیل هست.بنده چند روز پیش در حال برداشت محصول کشاورزی علوفه ذرت بودم.که بعد از بارگیری داخل زمین کشاورزی 6هکتاری وسط زمین در حال عقب رفتن بودن که متوجه شدم از عقب کامیون به یک موتورسیکلت که بدون هیچ علایم بود زدم وخسارت جزئی وارد شده که کشاورز بدون این که به من یا کسی بگه موتور رو گذاشته بود وسط زمین کشاورزی.حالا میگه باید یک موتور برام بخری.خاستم بدونم آیا من مقصرم یا باید خسارت بدم یا اینه موتور جای دیگر گذاشته بوده و مقصر است.ممنون میشم جوابم رو بدید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع بایستی مورد کارشناسی افسر راهور قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کند باید اثبات کند شما خسارت وارد کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست با پلیس تماس بگیرید تا کروکی کشیده شود مقصر می‌بایست خسارات را بپردازد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید زنگ می زدید افسر پلیس بیاید گزارش تهیه کند حالا که نشده هیچی بهش نده تا شکایت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر را افسر کارشناس معین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
می بایست با پلیس تماس بگیرید تا کروکی کشیده شود مقصر می‌بایست خسارات را بپردازد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت مقصر بودن شما توسط کارشناس بله