مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

14 سکه مهریه دارم و تقاضای مهریه و بعدش طلاق ،ماشین و خونه ثبتی داره و زمین مبایعه نامه ای گفتم زمینت رو بفروش و مهریه ام رو بده ،میگه میرم دادگاه میگم ندارم قسط سالی یدونه ،وتمام خونه وماشین رو قبل اینکه تقاضا بدهی یک ماه قبل بخشش کردم با این که ازلحاظ دفتراسناد من توقیف زدم همه رو،آیا میتونه قسطی کنه و مهریه رو یک جا نده؟،وایا طلاق میتونم راحت بگیرم چون دست بزن و تهدید ووحشت هم داره درحقم ،تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف کرده باشید می توانید از طریق شعبه درخواست کارشناسی و مزایده بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای طلاق باید بتوانید عسروحرج خود را ثابت کنید و در مورد مهریه اگر آقا اعسار خود را ثابت کند بله قسطی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که زوج اموال داشته باشد اعسار پذیرفته نمی‌شود و از محل فروش اموال مهریه پرداخت خواهد شد از سوی برای طلاق اثبات عسر و حرج لازم است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای طلاق باید سو رفتارش و عسر و حرج‌شما اثبات شود ولی مهریه چنانچه مال داشته باشد اقساط نمیش‌ود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله
امکان پذیر است
با اثبات ضرب ‌ وجرح عمدی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا مهریه ات را اجرا بگذار و بابت کتم کاری و توهین شکایت کن تا محکوم شود بعد درخواست خونه مستقل بعد طلاق

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای طلاق گرفتن باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و باید این موارد از نظر قاضی عسر و حرج محسوب شود تا حکم طلاق صادر شود.
اگر همسر شما اموالی به نام خودش نداشته باشد و بتواند اعسار خود را اثبات کند، مهریه تقسیط می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات عسر وحرج خود امکان دارد
پدر مورد مهریه زوج میتواند درخواست اعسار بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جز مستثنیات دین اموالی داشته باشند می‌توانید مطالبه کنید در غیر این صورت بله امکان اقساط وجود دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مهریه درصورت توقیف مال قابل اعسارنیست.
طلاق به استناد عسروحرج بایستی بررسی واثبات گردد