مشاوره حقوقی رایگان - تتو جهت پوشاندن سوختی.

سلام خسته نباشید.من 24 سالمه و دانشجو هستم.روی ساق دست چپ دچار سوختگی شدم و قصد دارم از آرنج تا 5 سانتی متری مچ دست را کاملا تتو کنم که محل سوختگی پوشانده شود.نوع تتو متغایر با ارزش های دینی و ایرانی نیست.میخواستم بدونم برای خدمت سربازی آیا اضافه خدمت دریافت میکنم و اینکه برای استخدامی مشکلی ایجاد میشود؟
آیا میتوان قبل انجام تتو از متخصص پوست و زیبایی نامه ای جهت انجام تتو دریافت کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود این اقدام را انجام ندهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اگر متوجه شوند باید در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما برای استخدام با مشکل مواجه می شوید سوختگی بهتر از تتو است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای استخدامی ممکن است به مشکل برخورد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پیشنهاد می‌کنم که از این کار منصرف شوید چرا که در آینده برای شما مشکلاتی به وجود خواهد آورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که از خالکوبی استفاده ننمایید چرا که در آینده برای شما مشکلات زیادی به وجود خواهد آورد