مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر تتو روی سربازی

سلام من میخوام تتو بزنم میخواستم بدونم تتو روی سربازی مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بهتر است تتو نزنید در موارد استخدام و گواهینامه هم مشکل ساز میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام طبق شنیده ها و در آخرین مورد از نزدیک موردی را دیدم که پس از دوران مقدماتی یا آموزشی سربازی و در زمان تقسیم سرباز ها را مورد بررسی قرار می دهند که تتونداشته باشندو در تقسیم آن ها که در چه نهادیا ارگانی انتقال پیدا کنند ظاهراً تاثیری دارد.ممکن است اذیتتان کنند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تست هاي اعصاب و روان براي خودزني و آسيب به بافت پوست بدن و تخلفات احتمالي انظباطي احتمال اقدام دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به معاونت وظیفه انتظامی شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ختما بلی به کمسیون روانشناسی یا روانپزشکی معرفی میشوید بعد گروه ب میشوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است مشکل برای شما ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام انجام این کار بر خلاف شرع مقدس می باشد و برای شما در آینده مشکل خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی تتو کار ادمهای عاقل نیست بلکه ادمهایی که مشکل روحی و روانی دارند تتو می زنند و این کار شما را با مشکلات فراوان در آینده مواجه خواهد کرد.
نکنید این کار عبث و بیهوده را !!!!