مشاوره حقوقی رایگان - پول دستی دادم طرف به کارت به کارت کرده

طرف از من برای خرید وسایل قرض الحسنه پول گرفت من دستی دادم بهش شش میلیون بهم کارت به کارت کرد و دوباره بعد از دوماه سه میلیون باز به کارت طرف زدم حال طرف میگوید به کارتت پول زدم باید اونو بدی چون بحسابم زده من دستی بهش دادم داره سوء استفاده میکنه چیکار کنم الان شاهد هم دارم که من دستی دادم و اون قرض اش رو کارت به کارت کرده چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، پیشنهاد می شود که با گفتگو و سازش و با استفاده از افراد معتمد مشکل خود را حل کنید، به هر حال اگر ایشان ادعایی دارند باید در شورای حل اختلاف دعوا اقامه نمایند و در آنجا با ارائه شاهد می توانید ادعای ایشان را رد کنید.