مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول واریزی

سلام مبلغی رو که تقریبا ده میلیون میشه به عنوان قرض برای خانومی در زمان های مختلف واریز کردم که رسید اون ها رو هم در موبایل هم از طریق فیش بانکی موجود دارم. شماره تماس و اسم و شماره حساب اون خانوم هم دارم.اما حالا اون خانوم میگن که پول رو برنمیگردونن. آیا میتونم ازشون شکایت کنم و محکومشون کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ..... را به طرفیت بدهکار مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید