مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست صدور اجراییه چک

سلام
درخواست صدور اجراییه چند فقره چک نمودم ، ابلاغیه اصول مستندات برایم صادر شد ، شعبه مراجعه کردم ، با تعجب قاضی گفت چکهای شما صیادی نیست؟؟ چکهای صیادی بنفش رنگ هستند ؟؟ هرچقدر به ایشون گفتم این چکها صیادی هستند و شماره صیادی دارند ، قبول نکرد و رد درخواست قطعی داد؟ گفت میتوانی شعبه دیگری بروی شاید قبول کردند ، این موضعی سلیقه ای است ؟؟؟ آیا قانون در شعبه های دادگاه متفاوت تفسیر میشود؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه وجه وتامین خواسته دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اختلاف رویه وجود دارد و لیکن پیشنهاد می‌شود دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.