مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت مهریه

با سلام و خسته نباشید. سوالی داشتم در مورد ضمانت مهریه.
چنانچه برای ازادی زندانی کسی که تعدادی از اقساط مهریه اش عقب افتاده حدودا سی تومن باید پرداخت میکرد که قرار بود یک هفته ازاد بشه و بعد خودش رو معرفی کنه که متاسفانه متواری شده. من که ضامن او شدم سی تومن رو پرداخت کردم اگر اقساط بعدی رو پرداخت نکنه باز هم من که بابت سی تومن ضمانت کردم باید پرداخت کنم یا نه ؟ ممنون میشم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به این داره که فرم ضمانت رو چطور پر کرده و امضا کردین ولی معمولا به همون میزان شما مسئولیت داشتید که پرداخت کردید