مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی

ملکی را خریداری کردم بعد مدتی طرف خیانت در امانت کرد و سند را در دادگاه وثیقه گذاشت و من شکوائیه تنظیم کردم و هم دادگاه بدوی هم تجدید نظر حکم به الزام به رفع بازداشت گرفتم الان دادگاه میگه نمیتونی حکم را اجرا کنی چون سند بازداشته ،و بدلیل گذشت چند سال نمیتونم شکایت خیانت در امانت کنم، بهرحال این حکم باید اجرا بشه دیگه ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.باید اسناد ومدارکتان بررسی شود. بهتراست مشاوره حضوری یا تلفنی با یک وکیل انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکایت کیفری مطرح میکردید و