مشاوره حقوقی رایگان - فروش سگ

سلام وقت بخیر بنده به یک نفر سگ فروختم با رضایت خودش کلینیک نبرده و مهلت تست سلامت گرفت ازم که یک روز دستش باشه ، حالا برده سگ سروصدا کرده اینا نتونستن نگهش دارن
پنجاه بار زنگ زده تحت عنوان اینکه سگ مریض هست باید پس بگیری منم گفتم ببریم کلینیک اگه مریض بود پس میگیرم بعد بهونه آورد که کلینیک چیه من خودم میدونم مریضه … خلاصه رفته شکایت کرده به گفته به خودش آیا میتونه منو متهم کنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون فسخ قرارداد از بابت خیار حیوان یا خیار عیب شرایط خاصی دارد
نیاز به بررسی جزئیات است