مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و کلاهبرداری بنگاه

واسه اجاره کردن خونه در بنگاه 5ملیون بیعانه کارت کشیدم مبلغ اجاره نامه 5با50 بوده من فردا صبح 45 میلونه ماندرو ساتنا کردم واسه صاحاب خونه 800 شارج دادم 2 تومن که زیاد تر از حقش بودبنگاه کمیسیون گرفت کارت به کارت کردمش کلیدو تحویل گرفتم همسایه ها گفتن خونه قبلا مبله بود وخرابیای دیگه که گفتم بنگاه اضافه نکرد به قولنامه همون روز قراردادو فسخ کردم الان فقط صاحب خونه 48500 زده حسابم بنگاهم میگه باقیش کمیسیون من بوده و با فحاشی میگه برو هرکاری میخوای بکن. چی کار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نسبت به دریافت کمیسیون مازاد میتوانید به اتحادیه،اتاق اصناف و تعزیرات مراجعه کنید. ولی اگر کمیسیون دریافتی طبق تعرفه باشد،قابل برگشت نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید علت فسخ قرارداد اجاره مشخص گردد
فسخ کننده باید حق کمیسیون بنگاه را پرداخت نماید

شما میتوانید به اتحادیه مراجعه نمایید