مشاوره حقوقی رایگان - بعد از صادر شدن حکم برائت چه میشود

سلام پدرم بهم کمک مالی کرده بود و خودش باهام بوده و از همه چیز با خبر بوده بعد رفت به دروغ گفت که ازش دزدی کردم که خداروشکر دادگاه رای به برائت من رو صادر کرد بعد نوشته دعوای طرفین حقوقی میباشد و حکم بر برائت من رو صادر کرده حالا میخواستم ببینم چی میشه دیگه تموم شده یا این که نوشته دعوای طرفین حقوقی میباشد یعنی باز ادامه داره؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری خاتمه یافته ولی دادخواست حقوقی میتوان داد و مطالبه کرد